Starting from the bottom ..

Jeg har virkeligt længe gået og tænkt over, om jeg skulle begynde at blogge igen. Jeg føler ofte trangen til at dele ting, som simpelthen bare vil være for langt og irrelevant for facebook og mine venner derpå. Altså savner jeg bloggen, hvor de der vil og interesserer sig, kan følge med, imens de venner der slet ikke er interesseret i DIY, eBay tips, osv. undgår at blive bombarderet på facebook. Jeg har været bange for, om jeg overhoved har nok at skrive om, til at bloggen vil blive opdateret nok. Men jeg tænkte så, at bloggen jo skal være mit sted og hvad der er nok, vel kun er op til mig selv.

Derfor vil jeg simpelthen stille begynde at blogge igen, her i februar og da jeg skal til London om to uger, synes jeg også timingen er perfekt. Jeg fik straks nogle idéer til indlæg, som jeg håber kan blive til noget og eftersom alle gamle indlæg er slettet, vil man måske som gammel læser opleve nogle gengivelser, hvis det er indlæg jeg synes fortjener en plads på bloggen, endnu en gang.

Jeg håber I vil følge med ..

xoxo

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s