Visual Merchandiser i Magasin

MagasinDe der kender mig eller tidligere har læst med når jeg har blogget, ved måske allerede at jeg lider af socialangst. Dette gør selvfølgelig også uddannelse og arbejde svært, hvilket også betyder at jeg gik ned og blev indlagt med stress, da jeg forsøgte at tage en HF for to år siden. Presset var simpelthen for stort, både fordi jeg har svært ved at koncentrerer mig grundet min ubehandlede ADHD og fordi jeg har det sindssygt svært med en masse mennesker, at skulle fremlægge, at blive dømt på noget og med mine egne tanker, om hvad andre mon tænker om mig.

Idag tog jeg et kæmpe stort personligt skridt. Jeg er nemlig, på eget initiativ, starter i praktik. Det er også min første praktik nogensinde, da jeg også havde angst i mine yngre år og derfor aldrig kom ud i praktik i folkeskolen eller 10. klasse. Jeg er startet i praktik som ‘Visual Merchandiser’, der på almindeligt dansk kaldes dekoratør. Jeg skal altså nu være med til at opstille udstillinger, rykke varer rundt, sætte skilte og banner op, samt generelt bare gøre butikken indbydende og gøre at kundernes blikke fanges af de rigtige ting. Jeg skal være der hver tirsdag og onsdag, de næste 3 måneder, men i første omgang er der kun 4 timer om dagen. Derefter kan jeg så selv sige til, når jeg føler mig klar til at være der længere og føler mig mere komfortabel med det hele. Der er jo mange ting man skal huske, når man er helt ny et sted og især når der er fem etager, med kontorer, kantine, personaletoiletter, garderobe og lager godt fordelt og gemt væk, så de ikke just er synlige eller tilgængelige for kunderne. Men jeg glæder mig til denne oplevelse og håber det vil være et skridt i den rigtige retning!

xoxo

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s