Goodiebox// Februar ’16

Mit første indlæg om goodiebox, kommer en smule senere end jeg havde regnet med, men eftersom at jeg har været i London og haft travlt med andre ting, samt også lige skulle nå at afprøve produkterne, kommer det altså først nu, hvor vi så småt er begyndt på marts.

GoodieboxFebruar16
EYLURE Naturals no. 031 (Full size)
Dette er faktisk det eneste fra boxen, som jeg er skuffet over og ikke engang har afprøvet. Det kan sikkert være nogle super lækre vipper til den rette, men mine egne vipper er både meget længere og tykkere, hvilket betyder at jeg ikke engang har ulejliget mig med at putte lim på og forsøge at sætte dem på. Hvis disse endelig skulle gøre noget for mig, skulle det være at give en smule volumen, men eftersom de er så meget kortere end mine egne vipper og virker så utroligt skrøbelige og tynde, er jeg helt bange for at én gang mascara, bare vil rive dem af. Der er jo knapt nok nogen kant at lægge limen på, så tynde de er. Dette er altså ikke en anbefaling værd fra mig, men for den rette, er de måske helt fantastiske! 0/10 stjerner.

BALANCE ME Restore and Replenish Cream Cleanser
Jeg ved ikke helt hvordan jeg har det, med at skulle fjerne makeup med creme. Jeg gav dog denne creme et par forsøg og resultatet er ganske fint, samt at huden efterlades lækker blød og ikke virker hverken udtørret eller fedtet. For en mere blid og fugtgivende rensning, lod jeg cremen sidde i 5 minutter, før jeg fjernede den med fugtede vatrondeller, hvor jeg havde presset vandet ud af dem. Mascara tager cremen selvfølgelig ikke og forestiller mig at det også er bedst at holde creme væk fra øjnene. 6/10 stjerner.

EUCERIN Hyaluron-Filler CC Cream 
En virkeligt lækker og let CC cream af et mærke der anbefales af hudlæger verden over. CC står for ‘Color Correction’ og er en let farvekorrigerende dagcreme, der udjævner hudtonen og mindsker ujævnheder. Selv går jeg ‘all in’ og bruger jeg både foundation, pudder, osv. til dagligt, når jeg da bruger makeup, men kunne snildt forestille mig at en CC cream som denne, ville være vildt god til f.eks. Roskilde Festival, hvor jeg gerne vil se lidt godt ud, men ikke orker den helt store makeup. Denne har forresten også SPF 15 og UVA & UVB beskyttelse. 8/10 stjerner.

UNANI Dermo Defense Face Mist (Full size) 
Denne face mist skulle hjælpe huden med at bevare pH-balancen – om den gør dét, ved jeg selvfølgelig intet om, men ikke desto mindre, er den virkeligt lækker. Den lindrer følsom og rød hud, der f.eks. har været udsat for kulde og da det jo er bidende koldt nu, når det blæser her i Danmark, er det bestemt lækker med at ‘friskt pust’ med denne face mist. Den kan bruges inden serum og creme, samt i løbet af dagen, for at tilføje hurtig fugt. 8/10 stjerner.

BEAUTYBLENDER The Original Beautyblender (Full size) 
Dette er simpelthen det bedste jeg endnu har modtaget, i den tid jeg har modtager Goodiebox. Jeg er så himmelhenrykt og føler simpelthen at mit liv at blevet meget bedre (hvertfald angående makeup), efter jeg er blevet den lykkelige ejer af denne. Faktisk er den så god, at der senere vil komme et indlæg dedikeret til Beautyblender, hvor jeg også vil fortælle lidt mere om hvordan den bruges, hvad den gør og hvorfor jeg er så glad for den. 10/10 stjerner.

BEAUTYBLENDER Solid Blendercleanser 
Til Beautyblender hører selvfølgelig Blendercleanser og for ikke at putte en masse gamle rester af makeup og bakterier i hovedet, er det nødvendigt at rengøre pensler, applikations svampe, osv. Jeg renser mine pensler med noget andet og gemmer denne udelukkende til min Beautyblender, da jeg har maaaaange pensler. Til gengæld er det super nemt at rense min Beautyblender med denne, ved blot at gøre Beautyblenderen våd og ‘gnubbe’ sæben ind i den, hvor den er beskidt af makeup. Skyl ren med vand og klem lidt i Beautyblenderen til sæben er væk og gentag indtil produktet er rent. Det er genialt og det er faktisk som om at Blendercleanseren trækker makeuppen ud af den? Det går hvertfald stærkt med at få den ren. Eneste minus, er at jeg tænker den måske bliver svær at bruge, når den er mindre tilbage af den, samt den mangler en lille æske af en art. Det kommer der dog vist med, hvis man køber den fulde størrelse. 9/10 stjerner.

EGYPTIAN MAGIC All Purpose Skin Cream 
Jeg ved ikke hvorfor, men af en eller anden grund, har jeg altid forestillet mig at Egyptian Magic var sådan en fed hvid creme. Cremen indeholder bl.a. honning, olivenolie og bivoks, der lyder som lækre ingredienser, men jeg er dog ikke helt med på hypen. Eftersom cremen normalt kommer i en krukke, vil man nemlig tilføre cremen bakterier og luft som nedbryder alle de gode antioxidanter, vitaminer, osv. hver gang man åbner krukken og stikker fingrene deri. Cremen er meget fedtet og det føles mest af alt som om man bare har blandet olivenolie med honning, da konsistensen også er lidt alá en tyndere honning, end hvad jeg normalt har stående. Der er altså ingen magi ved denne creme og den kan heller ikke heale acne ar, strækmærker og den slags, som jeg ellers har læst flere gange, at den skulle kunne. Det kan dog sikkert være en lækker face mask, ligesom en hjemmelavet maske af honning, olivenolie og andre gode ting fra køkkenet kan. 3/10 stjerner.

SkillelinjeLyder Goodiebox som noget for dig? For 159kr. om måneden (inkl. fragt og håndtering), kan du hver måned modtage 4-7 produkter i specialstørrelse (full size produkter forekommer). På den måde kan du få lov at afprøve nye spændende produkter og endda forkæle dig selv, med en lille box fuld af overraskelser, der er meget mere værd end hvad du betaler. Tilmelder du dig gennem dette link, modtager vi endda begge en gavekode på 60kr. til Shop Goodiebox.
Skillelinje
xoxo

 

Reklamer

2 comments

  1. Pingback: The Original Beautyblender! | Sam Conradsen ♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s