MUJI makeup storage

MUJI
Jeg var jo i London, d. 17. til 25. februar og en af de køb jeg nærmest allerede havde gjort mig, før jeg var kommet dertil, var disse lækre akryl skuffer fra MUJI, som er helt perfekte til opbevaring af makeup. Selvfølgelig med mit held, var skufferne blevet sat op fra £10.95 til £14.95 om mandagen, hvor jeg landede om onsdagen. Selv ekspedienten forstod slet ikke at de var sat op og især ikke så meget, da MUJI’s produkter normalt aldrig stiger så voldsomt. Men jeg købte altså alligevel to gange skuffer, med to skuffer i hver og den ene er normale skuffer og den anden med ‘flip top’, hvilket betyder at toppen kan vippes op, så der er direkte adgang til hele den øverste skuffe. Til gengæld havde ingen af de to MUJI butikker det produkt på lager, som jeg egentligt ville have købt mig til at opbevare mine makeup pensler, men det må jeg i så fald købe en anden god gang, jeg skulle komme til et land der sælger MUJI i en fysisk butik eller hvis jeg engang gider at betale den dyre fragt, fra deres hjemmeside. Flere skuffer, vil jeg bestemt heller ikke klage over. Hvis der dog bare havde været plads i kufferten og vægtgrænsen var højere!

xoxo

Reklamer

2 comments

  1. Pingback: The Original Beautyblender! | Sam Conradsen ♥
  2. Pingback: DIY// Depot NYX eyeshadows | Sam Conradsen ♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s