The Original Beautyblender!

Som man måske kunne fornemme i dette indlæg, blev jeg meget glad for den Beautyblender der var i februars Goodiebox og måske man for alvor spottede hvor glad jeg var blevet for den, da hele tre var at se i dette indlæg. Jeg lovede jo at der ville komme et indlæg dedikeret til Beautyblenderen, for jeg føler simpelthen at mit liv er blevet bedre, efter jeg er blevet ejer af dette vidunder. Min kæreste synes jeg er helt tosset, men denne svamp gør virkelig en forskel og jeg er næsten ked af, at jeg ikke har anskaffet mig den tidligere – for den er alle pengene værd!

Beautyblender2
De kommer I disse søde små beholdere og er ikke særligt store, men når først de får vand, vokser de sig til nærmest det dobbelte. Beautyblenderen fungerer altså således at man gennemvæder den og lader den vokse sig stor, for derefter at klemme alt det overskydende vand ud af den, evt. med et håndklæde, så den nu kun er fugtig. På den måde er svampen også ‘mæt’ og suger altså ikke en masse produkt op, men lader dette være i overfladen, så det kan lægges på huden. Når Beautyblenderen er fugtig og den er dyppet i det ønskede produkt, dupper man den så simpelthen bare rundt på huden – wet.squeeze.bounce.

For mig har det virkeligt været et lille mirakel, da jeg før har haft så mange problemer med især foundation og pudder, som jeg altid synes satte sig i kager, havde penselstrøg fra mine makeup pensler eller fordi min hud simpelthen blev tør nedenunder og min makeup nærmest begyndte at skalle. Efter jeg er begyndt at bruge Beautyblenderen, er det bare som om alle problemerne er væk og en foundation jeg f.eks. før ikke kunne bruge, da den har et mat finish og det slet ikke fungerede med min tørre hud, der begyndte at skalle (uanset hvor meget fugtighedscreme og andre ting jeg har brugt inden), kan jeg nu bruge uden problemer. Jeg tror bestemt at dét at svampen er fugtig, har stor betydning, men derudover tror jeg simpelthen også at makeuppen lægges bedre, sådan helt praktisk. At man ligesom kommer i dybden af huden og ikke bare smører produktet på som en maske. Det føles hvert fald meget lettere og lækrere, samt jeg ser kæmpe forskel i resultatet.

Beautyblender1
Men hvorfor tre og er der nogen forskel på farverne, udover farven? Den hvide Beautyblender Pure er farveløs og egner sig især til særligt sensitiv hud, samt den er god til at påføre f.eks. serum, dag- og natcreme, fugtighedscremer og andre hudplejeprodukter. Den pink Beautyblender Original egner sig til det meste, men selv bruger jeg den til concealer, foundation, pudder og den slags produkter. Den sorte Beautyblender Pro, synes jeg faktisk er en smule blødere end de to andre, når man klemmer den – den er lavet i sort for et mere professionelt look og er ellers velegnet til mørkere produkter, som ellers ville være svært at rense ud af de lysere Beautyblenders. Jeg bruger den f.eks. til bronzer.

Når jeg har brugt mine Beautyblenders, vasker jeg dem med lunkent vand og Blendercleanser, for at fjerne rester af makeup og sørge for at jeg ikke putter dette, samt bakterier i ansigtet, når jeg bruger den næste gang. Jeg lader mine Beautyblenders tørre på toppen af de åbne beholdere de kom i, så de kan tørre helt og jeg ikke risikerer at der går mug i dem.

xoxo

Reklamer

One comment

  1. Pingback: More of the Beautyblender! | Sam Conradsen ♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s