DIY// Depot NYX eyeshadows

Spottede I paletten i dette indlæg? Her kommer nemlig en lille guide til hvordan jeg har depotet de tolv ‘hot single’ øjenskygger fra NYX, som jeg købte i London. De bliver altså lidt nemmere at have med at gøre, når de er samlet i en palette, frem for tolv pots. Det er første gang jeg selv forsøger mig med dette, så måske findes der bedre måder – sådan her gjorde jeg og dette er de ting jeg valgte at bruge til det.

SONY DSC

Jeg købte en palette fra MAC, samt en indsats til denne med plads til 15 skygger. NYX ‘hot single’ øjenskygger passer også ned i denne palette, men vær opmærksom på at det ikke at alle skygger der passer i. Derudover brugte jeg glattejern, madpapir, magnet klister art, pincet og skalpel. En pincet, kniv eller andet er fint nok.

NYXb
Først og fremmest skal man have skilt den del hvor selve skyggen sidder i, fra den store ‘pot’. Til dette brugte jeg min pincet og skalpel – det er som sagt første gang jeg forsøger mig med det, så jeg prøvede mig lidt frem og min erfaring er at pincet er nemmest at bruge. Da jeg havde tolv skygger, fik jeg selvfølgelig lidt øvelse og de sidste seks, gik meget nemmere end de første seks, som måske også kunne få lidt skrammer, da jeg lige skulle finde teknikken. Er uheldet dog ude, kan man reparere en ødelagt øjenskygge, pudder og lignende produkter med isopropylalkohol. Dette fordamper nemlig og så er skyggen eller pudderen god som ny – man kan måske se på et par af skyggerne, at de lige er lappet lidt.

NYXc
Når den lille del er taget fra, skal man have selve pan’sne ud og her kan det godt være tricky og man skal passe på fingrene! De sidder limet ned i den del man netop har pillet ud og derfor har jeg placeret dem på den ene plade fra mit glattejern, med bagepapir imellem, for at undgå smeltet plastik på glattejernet. Hvor lang tid der går før de er klar, er svært at svare på, så man må prøve sig lidt frem og stille dem tilbage, hvis ikke de er bløde nok. Når de er klar, kan man nemlig vende bunden i vejret på dem og trykke på bagsiden med sin pincet. Så skulle de gerne poppe ud, men pas på, for den lille metal pan er varm og man kan brænde nallerne! Lad dem køle af og klip imens små firkanter ud af magnetarket (som kan købes her), da disse skal klistres bagpå, for at skyggerne holder sig fast i paletten. Lav evt. en oversigt på et stykke papir, så du ved hvilke skygger der er placeret hvor, hvis de forskellige farver har bestemte navne.

xoxo

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s