More of the Beautyblender!

SONY DSC

Har man læst dette indlæg, ved man vidst allerede at jeg har forelsket mig i Beautyblenderen efter jeg modtog den i februars Goodiebox. I min verden, har det simpelthen været et lille mirakel og jeg fik hurtigt udvidet samlingen med to nye svampe i sort og hvid, men nu er den så blevet udvidet yderligere – jeg har nemlig fået Blotterazzi, Beautyblender micro.mini og Blendercleanser solid i full size!

More Beautyblender2
Blendercleanser® Solid®
I februars Goodiebox fulgte en ‘sample size’ af Bleandercleanser solid, sammen med min Beautyblender. Eftersom det var lille udgave, var jeg dog nervøs for hvor længe den ville holde og nu har jeg simpelthen fået full size udgaven, som også kommer i langt mere praktisk emballage og med en silikoneplade, der har små knopper og huller, som jeg tænker er for at rense f.eks. pensler og svamp bedre og rigtigt massere sæben ind.

Blotterazzi™ by Beautyblender®
Blotterazzi er Beautyblenders udgave af ‘blotting papers’, som man bruger til at fjerne olie fra huden, men uden at ødelægge makeuppen. Nogle kan f.eks. opleve en olieret T-zone, som gør at man begynder at skinne på næse og pande, hvor denne så kommer ind i billedet! Dette er nemlig et blotting paper, men i en genbrugelig og vaskbar udgave. Den kommer i fin æske med to styks og spejl i låget, så den er perfekt at have med i tasken, hvis man lige skal friske op og sørge for at fjerne genskæret der kan forekomme i panden.

Beautyblender® micro.mini
Micro.mini er kvart så stor som den originale Beautyblender og er derfor helt perfekt til f.eks. concealer, highlighter, eyeshadow base og den slags. Den føles meget føles meget blødere end den originale, men det kan måske være grundet størrelsen og én til er hvertfald sikkert – jeg elsker den! Bruger den til normal concealer under øjnene og hvis jeg har røde ‘spots’, hvor jeg bruger en grøn concealer til at dække og nedtone det røde.

xoxo

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s