Goodiebox// Marts ’16

Denne måneds Goodiebox, har været noget helt særligt. Goodiebox skal nemlig for første gang uddele Goodiebox-prisen til Danish Beauty Awards og det kan bestemt ses på denne måneds box, da vi medlemmer nemlig også spiller en stor rolle, mht. vinderen og faktisk skal stemme på vores yndlingsprodukt – derfor er alle produkter også full size!

GoodieboxMarts16

KARMAMEJU STAR Micellar Water 02 (Full size) 
Jeg er først for nyligt hoppet med på micellar water, da der var et helt fantastisk tilbud i London, men denne har lige rykket det hele et stadie op. Det er et 3-i-1 renseprodukt der, som blidt fjerner urenheder og makeup, samtidig med, at den toner og tilfører fugt til huden. Den indenholder bl.a. lækre ting som økologisk aloe vera, ørkenplanten jerikos rose og blomstervand fra appelsin. Huden efterlades silkeblød og produktet har sådan en lidt pudsig duft, som jeg faktisk er lidt vild med. 8/10 stjerner.

GOSH COPENHAGEN Defining Brow Gel (Full size) …
Med denne brow gel, kunne jeg lidt godt have mistænkt at Goodiebox udspionerede mig. Jeg var nemlig lige ved at løbe tør og så plejer jeg selv at putte lidt farve i min klare brow gel – jeg har nemlig aldrig set dem med farve, men det er måske bare mig der har været blind og ikke kigget grundigt nok. Jeg bruger hvertfald allerede denne dagligt, efter jeg modtog den og er så glad for den, men kunne måske godt have tænkt mig en lidt mindre og mere præcis børste, da jeg ofte efter med brun gel i panden, når de hår længst ind mod næsen, lige skal have en tur. 7/10 stjerner.

THE BODY SHOP Honey Bronze Tinted Leg Mist (Full size) 
Denne er desværre ikke min favorit. Jeg er ellers ret bleg og ville tro at selv det mildeste produkt skulle give lidt farve, men jeg ser ingen forskel med 1-2 lag. Til gengæld ser jeg kæmpe forskel i min ene håndflade, hvor jeg nu er orange efter at have tørret mig ind i det, da det nemlig var med hånden jeg på nettet så at folk gjorde det og trods jeg vaskede hænder omgående bagefter. Øv! 1/10 stjerner.

ECOOKING Multibalm (Full size) …
Denne balm har må være et af mine nye mirakelmidler, med effekt på alt fra tør hud, sprukne læber og tørre neglebånd til ar, insektbid, sår og rifter. Jeg havde selv fået et irriterende sår på tommelfingeren, lige hvor den bøjes og kunne derfor ikke bøje den uden at såret ville sprække og begynde at bløde igen. Så kom jeg i tanke om denne og afprøvede den, til stor begejstring, for såret blev blødt og healede meget pænere end ellers. Det eneste minus er emballagen, da jeg ikke er så god til den slags der skal graves op af en lille krukke med fingeren, grundet mine lange negle, hvor alt produktet ender under. 8/10 stjerner.

JORGOBÉ White Tea Balancing Cream (Full size) 
Denne lækre creme med bl.a. argan- og sesamolie, er simpelthen dag- og natcreme i ét og samme produkt, hvilket er to produkter jeg bestemt ikke kan leve uden, hvis jeg vil holde min ekstremt tørre hud i skak og sørge for at den ikke skaller af, som var jeg bleg solbrændt, året rundt. Den er så lækker og så er emballagen praktisk og kompakt, så den er nem at have med på farten, i modsætning til to glaskrukker, med både dagcreme og natcreme. 9/10 stjerner.

MARIA NILA Luminous Colour Masque (Full size) …
Jeg kan slet ikke komme mig over, hvor fantastisk denne hårmaske dufter. Det er simpelthen så lækkert og den efterlader håret silkeblødt. Derudover er den 100% vegansk og selvom den er udviklet til farvet hår, er den også helt eminent til naturligt hår. Lad masken sidde i 3 minutter og nyd imens den skønne duft af granatæble. Mhm… 8/10 stjerner.

SkillelinjeLyder Goodiebox som noget for dig? For 159kr. om måneden (inkl. fragt og håndtering), kan du hver måned modtage 4-7 produkter i specialstørrelse (full size produkter forekommer). På den måde kan du få lov at afprøve nye spændende produkter og endda forkæle dig selv, med en lille box fuld af overraskelser, der er meget mere værd end hvad du betaler. Tilmelder du dig gennem dette link, modtager vi endda begge en gavekode på 60kr. til Shop Goodiebox.Skillelinje
xoxo

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s