DIY// Badeværelsesemballage

Bottles
I min seneste DIY omkring vaskeribøjler med klemmer (her), gav jeg udtryk for at jeg godt kan være lidt af en perfektionist. At jeg gerne vil have at alle mine bøjler matcher, er bestemt ikke det eneste punkt, hvor jeg godt kan gå meget i detaljer og måske finder på at lave mit eget. Denne gang, er det altså flaskerne i brusekabinen, jeg gerne lige vil vise frem og tippe om. Jeg hader at have en masse flasker stående i alverdens farver og forstår skam godt og mærker selv, hvordan jeg tiltrækkes af de spændende farver på hylden i butikken. Når jeg så har købt den der shampoo i en skrigende pink flaske, der skulle være skide god for dit og dat, er begejstringen over de lækre farver altså også slut. De passer nemlig ikke ind i min stil og hvordan jeg gerne vil have, at mit badeværelse ser ud.

Alt man skal bruge til denne DIY, er to ting: 1. Dymo Omega prægemaskine, som jeg selv købte online og har fundet billigst her. Vil man hellere købe den i en fysisk butik, har jeg dog set den i Bog&Idé og Panduro Hobby. 2. Tom emballage fra eBay. Jeg har valgt min emballage med detaljer i sølv, da det passer ind i min stil og indretning, men pumperne findes også i guld, sort og hvid.

Alle flaskerne med pumper, er købt lige her og størrelserne er 500ml til shampoo, conditioner og body wash, 200ml til intimsæbe og 100ml til hårolie. Glasset med kokosolie er købt her og størrelsen er 300ml, samt jeg har valgt sort låg, da det matcher det sorte på pumperne. Fyld flasker og glas med de produkter du har stående i brusekabinen og sæt så labels på, så du og evt. overnattende og badende gæster nemt kan kende forskel.

xoxo

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s