iPhone SE i rose gold!

SONY DSC

Jeg har fået en lille ny! Desværre fik jeg stjålet min elskede iPhone 5S for nogle uger siden og måtte derfor tage min gamle iPhone 5 i brug, som jeg da heldigvis havde beholdt og ikke solgt til nogle af alle de steder der nu køber disse gamle iPhones. Problemet med min iPhone 5 er bare, at den kun har 16GB hukommelse og så har den åbenbart mildest talt fået kuller af at ligge i en skuffe. Når jeg ringer, lyder det som båndsalat, nogle gange vil skærmen ikke reagere på det nederste stykke og andre gange, er det som om den har sit helt eget liv og skriver noget helt andet, end det jeg er sikker på at jeg trykker. Så jeg måtte jo have en ny telefon, det er klart ..

Tanken om en iPhone 6 eller derover har aldrig tiltalt mig, da designet virkeligt er grimt i mine øjne og jeg synes det bliver alt for stort. Derfor overvejede jeg faktisk også en iPhone 5S igen, til jeg opdagede denne her lækre sag .. det er simpelthen det velkendte design fra iPhone 5S, men indeni ligner den meget en iPhone 6Plus OG så kan man få denne i rose gold, hvilket man ikke kunne med 5S. I was sold!

xoxo

Reklamer

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s