SYCA// NYX

SYCA-NYX
1.// Jumbo eye pencil (valgfri farve) 2.// Matte lipstick (valgfri farve) 3.// Slim lip pencil (valgfri farve)
4.// HD concealer wand (valgfri farve) 5.// Soft matte lip cream (2 stk., valgfrie farver) 6.// Wonder pencil (fuldt sæt)
7.// Loose pearl pigments (6 stk., valgfrie farver) 8.// Lipstick & lipliner set (Thalia & Mauve)

Da jeg var i London tilbage i februar, købte jeg en del produkter fra NYX. Kort efter jeg kom hjem, begyndte Matas i Fields, som er lige ved siden af mig, at sælge NYX. Alligevel har jeg endnu intet købt i Matas, men i stedet købt det fra eBay, hvor jeg synes langt de fleste ting er meget billigere, selv med fragt oveni. Jeg har samlet en collage med nogle af de ting jeg allerede har købt på eBay, som nogle af dem jeg stærkt overvejer at købe. Altså er det produkter fra sælgere som jeg har modtaget fra før og haft god erfaring med, samt det sælges fra USA og ikke er kina-kopier. Har du dog intentioner om at bestille meget, så bestil måske én eller to ting ad gangen (afhængig af pris) og vent til det er afsendt, før du bestiller mere – så kan du måske undgå told, samt stadig spare penge, selvom du betaler fragten flere gange.

xoxo

Reklamer

2 comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s