SYCA// Fire favoritter

FireFavoritter
1.// Sort turtleneck 2.// Loafers 3.// Grå turtleneck 4.// Cute but psycho’ tee

Dette er simpelthen fire af mine absolutte favoritter fra eBay, især fordi meget tøj fra eBay er af elendig kvalitet eller helt forkert i størrelsen, selv når man har gennemgået størrelsestabel og målt sytten gange, for at være sikker. Bluserne var onesize og passer mig perfekt, men har også stræk, så de kan nok passes af både small og medium. Skoene købte jeg en størrelse større end jeg normalt bruger og de passer perfekt. T-shirten købte jeg i small, som jeg normalt bruger.

xoxo

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s